Den perfekta mannen

Den perfekta mannen

Jag kommer ibland på mig själv funderades över, vad söker vissa tjejer inne på dejtingsidor och dejting appar som Tinder? egentligen?

Är tjejer medvetna om vilket arbete vi killar lägger ned för att försöka lyckas fånga någons uppmärksamhet?

Varför ska det behöva vara så att vi killar inte kan skicka ett enkelt ”Hej, hur är läget”? Som vore det mest naturliga att säga när man träffar någon på riktigt. Tjejer skriver ofta i sin presentation att har du inget vettigare att säga än (ovanstående fras) så gör dig icke besvär med att kontakta mig.

De vill man ska leverera en perfekt första öppningsreplik, gärna något som är relaterat till hela hennes profil, alla hennes bilder och med en humoristisk touch som avslutning. Medans de själva allt som oftast skriver ett enkelt ”Hej”. Få gånger har jag varit med om att någon tjej lagt ner någon tid i sitt första meddelande.

Har man hållit på med nätdejting ett tag gäller det verkligen att ha fötterna på jorden för att inte få en väldigt skev uppfattning om sig själv. Vanliga killar som ser helt ok ut och som skulle kunna vara hur fina och underbara som helst i ett förhållande får dålig/ingen repsons alls. Självförtroendet sjunker till botten. Tjejer ovasett hur de ser ut, överöses med smicker och komplimanger. Deras ego blåses upp tills dom nästan spricker och börjar sedan tro att dom man få vem som helst.

För att lyckas som tjej med nätdejting:

  • Ladda upp en bild
  • Presentationen kan lämnas tom
  • Vänta

För att lyckas som kille med nätdejting:

  • Minst 4 bilder som framhäver vilket spännande liv du lever. Du ska vara snygg, visa upp hur äventyrlig du är, social status och en framgångsrik karriär.
  • En genomarbetad presentation som väcker spänning, skratt och åtrå.
  • Leverera en öppningsreplik där du måste vara någon alldeles extra, för att sedan vara beredd på att få ett kort ”Tack”, ”Hej” tillbaka.
  • Hålla konversationen levande och spännade. ETT felsteg och det kan vara kört för all framtid och hon tar nästa person som står i kö.

Det hela slutar med att tjejer letar efter han som inte finns. Den perfekta mannen.
För killar blir det istället lite som triss, plötsligt händer det.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *