tinder inga matchningar

Tinder inga matchningar?

Tinder är fullt med buggar. Vissa personer märker mindre av det än andra. Det kan ha o göra med vad för mobil man har, och om det är Android eller iPhone. Jag känner till vissa som fått gå så långt att dom blivit tvugna att skapa en helt ny facebook-profil.

Jag har själv haft många problem med Tinder:

  • Notis om en ny matchning som sedan inte visas inne i appen.
  • Ingen notis, men rutan med nya matchningar dyker upp sporadiskt och är helt tom.
  • Vit skärm med bara ikonerna och inget mer händer. Ingen sökning efter ny person.
  • Appen får hela mobilen att frysa och en reboot krävs.

Till sist den mest frustrerande buggen, inga nya matchningar. Jag har sett ett mönster efter 3-4 ominstallationer att appen fungerar bra ett par dagar och jag hinner få ett par matchningar. Sedan är det som att Tinder buggar ur helt. Jag kan swipa +500 personer över ett par veckors tid och inte få en enda matchning. Snacka om att det kan tära på ens självförtroende. Men nu har jag helt enkelt insett att det är en bugg. För att bli kvitt den (åtminstone tillfälligt) så räcker det inte med att endast avinstallera appen.

Nedan följer en steg för steg guide hur du startar om från scratch med Tinder. Att tänka på är att alla dina nuvarande matchningar kommer försvinna! Jag har Android och vet inte exakt alla steg för iPhone, men det bör vara likvärdiga.

C-Date - Gratis Dejtingsida

Bli kvitt inga matchningar buggen i Tinder

  1. Under app-inställningar i Tinder, välj att radera ditt konto
  2. Gå in till inställningarna för dina appar -> Tinder, radera cache och data (data är viktigt eftersom det ofta kan ligga kvar och spöka trots att du avinstallerat en app) Efter du raderat cache och data, avinstallera Tinder.
  3. Logga in på din Facebook. I vänster-menyn klicka på APPS -> More. Välj ”Settings” högst upp (knappen med kugghjulet). Nu kommer du till en flik som heter ”Logged in with Facebook”. Beroende på hur många appar du har här kan du behöva klicka på more eller liknande för att visa alla. Leta fram Tinder och klicka på X för att ta bort Tinder från din Facebook.
  4. Starta om mobilen.
  5. Nu är allt klart. Ladda ner Tinder igen och du kommer starta om 100% från scratch. Inget mer ”ingen i närheten” och du bör även börja få matchningar igen.

Kommentera gärna om ni upplevt buggar i Tinder eller har andra lösningar på problemen.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *